Eerste blik op 'Elemental' van Pixar

Eerste blik op 'Elemental' van Pixar

De animatiefilm van Pixar in 2023.

Pixar Animation Studios heeft de eerste details over zijn 27e animatiefilm gedeeld. De film gaat Elemental heten en moet in 2023 in de bioscopen verschijnen. Hieronder het logo en eerste concept-art.

De eerste synopsis luidt als volgt: "Reis mee met het bijzondere duo Ember en Wade door een stad waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. Deze temperamentvolle jonge vrouw en de go-with-the-flow man staan op het punt iets elementairs te ontdekken: hoeveel ze eigenlijk gemeen hebben."

"Elemental is een film geïnspireerd door Sohns jeugd in New York. "Mijn ouders emigreerden begin jaren zeventig uit Korea en bouwden een bruisende supermarkt in de Bronx," zegt de regisseur in een persbericht.

Eén grote meltingpot van elementen
"We behoorden tot de vele families die verhuisden naar het beloofde land - we mengden ons allemaal in één grote meltingpot van culturen, talen en prachtige buurten. Dat is wat me naar 'Elemental' heeft geleid. Ons verhaal is gebaseerd op de elementen vuur, water, land en lucht," zegt Sohn. "Sommige elementen vermengen zich met elkaar, en sommige niet. Wat als deze elementen echt zouden leven?"

De film is geregisseerd door Peter Sohn (The Good Dinosaur, Partly Cloudy-short) en geproduceerd door Denise Ream (The Good Dinosaur, Cars 2). Vanaf 16 juni 2023 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair