Fans gaan helemaal wild worden van dit 'Mortal Kombat 2'-personage

Fans gaan helemaal wild worden van dit 'Mortal Kombat 2'-personage

Johnny Cage komt naar Mortal Kombat!

Johnny Cage was niet te zien in de reboot van Mortal Kombat van vorig jaar. De conclusie van de film maakte het wel duidelijk dat het personage in het vervolg te zien zou zijn.

Aan het einde van de film Mortal Kombat zien we namelijk hoe Lewis Tans Cole Young naar Los Angeles reist om de filmster te rekruteren voor het volgende toernooi. Tijdens een interview met ComicBook.com vertelde schrijver Jeremy Slater over het verhaal van Johnny Cage.

Mortal Kombat 2
Slater weet nog niet hoeveel aandacht het personage gaat krijgen. Maar: "Johnny Cage is een van mijn favoriete personages. Ik denk dat er zeker een belofte zit in de manier waarop de eerste film eindigt. Dan zie je hoe Cole denkt: 'Okay, mijn volgende halte is het rekruteren van Johnny'."

"Daarom denk ik dat als hij helemaal niet in het vervolg zou zitten, dat heel vreemd zou aanvoelen. Het hangt nog een beetje in de lucht hoe groot zijn rol zal zijn. Maar het is een van de dingen waar we absoluut aan werken. Maar ja, ik hou van Johnny en ik zou het geweldig vinden om de definitieve versie te maken als dat kan. Alles wat leuk is aan het personage zou ik meenemen, en dat in live-action introduceren."

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Johnny Cage gaat spelen in het Mortal Kombat-vervolg.

NieuwsFilm

meest populair