Hilary Duff echt compleet uit de kleren in bekend magazine

Hilary Duff echt compleet uit de kleren in bekend magazine

De bekende actrice / zangeres gaat er vol voor.

De Amerikaanse zangeres en actrice Hilary Duff is de laatste tijd wat minder in de spotlights te zien, maar dat betekent niet dat ze nog altijd heel wat fans heeft. Nu zien we haar op cover van Women's Health, geheel uit de kleren.

De in Houston, Texas geboren blondine kennen we als actrice uit de kinderfilm Casper Meets Wendy uit 1998, maar ook titels als The Lizzie McGuire Movie, Cheaper by the Dozen en recenter uit The Haunting of Sharon Tate uit 2019.

De afgelopen jaren is het stiller rond Hilary, al dook ze dit jaar wel op in de sitcom How I Met Your Father waarin ze een van de hoofdrollen speelt als Sophie. En dan werkt ze ook nog aan een revivalserie over Lizzie McGuire.

Hilary opvallend op Instagram
"Zoooo, dit was eng... Ik wist dat dit me angst zou aanjagen en ik had gelijk!" schrijft Hilary bij een reeks foto's van zichzelf in het magazine Women's Health.

"Ik voelde me sterk en mooi en heb veel gelachen toen ik sommige van deze poses aannam zonder mijn hoog getailleerde moederjeans en oversized watdanook, wat ik normaal draag," voegde ze toe.


Zien hoe de nu 34 jarige Hilary Duff eruit ziet in het magazine? Check dan de foto's op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair