Eerste poster 'Avatar 2' is toch heel herkenbaar

Eerste poster 'Avatar 2' is toch heel herkenbaar

We zien wel een nieuw Na'vi-personage.

Vlak na de teaser trailer van gisteren verscheen ook de eerste poster voor Avatar: The Way of Water online en deze kun je nu hieronder bekijken. Overigens doet die poster ook heel herkenbaar aan.

Het affiche is een duidelijk knipoog naar de eerste poster voor de originele film Avatar uit 2009. Ook op die poster is een close-up van een Na'vi te zien. Overigens is het niet hetzelfde personage.

Eerste poster voor Avatar: The Way of Water
Het is onbekend welk personage we op de poster zien. Het is in ieder geval een Na'vi en mogelijk een lid van het zogenaamde blauw watervolkje op Pandora. Zoals de titel al bekend zal The Way of Water vooral de (onder)waterwereld van de planeet ontdekken.

The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen in de originele film af en volgt de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen) terwijl ze nieuwe problemen tegenkomen, gevechten aangaan en tragedie doorstaan ​​terwijl ze proberen veilig en in leven te blijven.


De tweede Avatar van James Cameron staat gepland voor 16 december dit jaar en er moeten daarna nog eens drie films verschijnen. Hieronder nogmaals de trailer.



NieuwsFilm

meest populair