Deze 2 aangrijpende films op Netflix trekken veel kijkers

Deze 2 aangrijpende films op Netflix trekken veel kijkers

Weer twee films nieuw in de Netflix toplijst.

Vandaag was al te lezen dat de actiekomedie The Takedown of in het Franstalig Loin du périph in een klap op de eerste plaats van de Netflix Top 10 is beland. Maar er zijn nog twee nieuwskomers.

Op de vijfde plaats zien we namelijk romantische dramafilm Along for the Ride debuteren. De film komt van regisseur Sofia Alvarez en met onder meer Emma Pasarow, Belmont Cameli en Kate Bosworth.

Het verhaal gaat over de slapeloze Auden die haar hele schoolcarrière aan het studeren gewijd heeft en steeds indruk wilde maken op haar moeder Victoria. Nu ze is afgestudeerd reist ze naar het kuststadje Colby om de band weer aan te halen met haar vader Robert en stiefmoeder Heidi. Zonder al te veel verwachtingen mengt ze er zich in het dagdagelijkse leven en ontmoet ze Eli. Ook hij lijdt aan slapeloosheid.


En op de negende plaats staat de dramafilm Ben is Back uit 2018 van Peter Hedges. Hoofdrollen in de film zijn voor Julia Roberts, Lucas Hedges en Courtney B. Vance.

In Ben is Back keert Ben Burns terug naar huis op een kerstavond. Daar wordt hij verwelkomd, maar al snel blijkt het niet zo eenvoudig te zijn.



NieuwsFilm

meest populair