Lily James in jurkje van heb ik jou daar

Lily James in jurkje van heb ik jou daar

De actrice trekt weer een zeer opvallende jurk aan.

Actrice Lily James (Cinderella, Baby Driver) is op dit moment helemaal hot. Even geleden trok ze nog alle aandacht doordat ze Pamela Anderson speelde in de serie Pam & Tommy en nu zien we haar in een wel erg opvallende jurk.

De actrice die in Esher in het Verenigd Koninkrijk is geboren had haar eerste rol in de serie Just William uit 2010 en via Secret Diary of a Call Girl belandde ze in 2012 in Wrath of the Titans en in 2015 in Cinderella.

Na haar aandeel als Lady Rose MacClare in Downton Abbey kwamen onder meer Pride and Prejudice and Zombies uit 2016, Baby Driver en Darkest Hour uit 2017 en Yesterday uit 2019. Haar eerstvolgende film heet What's Love Got to Do with It? en is een cross-culturele romkom.

Samen met Emily Ratajkowski
"Enkele van mijn favoriete foto's tijdens het Met Gala met Versace ♥️ Ik ben het hele Versace-team zo dankbaar voor het maken van deze prachtige vergulde aangepaste Atelier-jurk. Elke parel is met de hand geborduurd. Ik hou van elk detail. Bedankt Donatella Versace voor je visie. Een schat. En zo trots om daar met jou te zijn," schrijft de actrice bij een reeks foto's in de opvallende jurk.

Op enkele van de foto's zien we Lily ook samen met Emily Ratajkowski die overigens ook een zeer opvallende jurk draagt.


Zien hoe de 32 jarige Lily James eruit ziet in haar opvallende jurk? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair