Lili Reinhart haalt snoeihard uit naar Kim Kardashian die zichzelf verhongert

Lili Reinhart haalt snoeihard uit naar Kim Kardashian die zichzelf verhongert

Het topmodel wilde in een iconische jurk passen maar dit vindt de jonge actrice ongepast.

Vaak genoeg laten actrices zich uit dat wanneer ze er niet meer 'sexy' en knap genoeg uitzien, ze dan moeite te hebben met het bemachtigen van filmrollen. Lili Reinhart, o.a. bekend van de serie Riverdale, vindt dat dit eens moet stoppen.

De jonge actrice heeft zich in het verleden al vaker uitgelaten over haar eigen problemen i.v.m. haar lichaamsbeeld en geestelijke gezondheid, maar Reinhart zegt dat sommige bekendheden zelf ook het verkeerde voorbeeld geven wanneer ze extreme diëten gaan volgen om in een bepaalde outfit te passen.

Doe normaal
Hoewel de 25-jarige Reinhart geen namen noemt, lijkt het hier om Kim Kardashian te gaan, aangezien het wereldberoemde model meer dan 7 kilo was afgevallen om in een iconische jurk van Marilyn Monroe te kunnen passen.

Reinhart vindt dit belachelijk: "Je verschijnt dan op een rode loper om je verhaal te kunnen doen en zegt dan dat je jezelf hebt liggen uithongeren... Omdat je de afgelopen maand nauwelijks hebt gegeten en enkel en alleen om in een f*cking jurk te passen? Dat is echt belachelijk!"

Stop
Reinhart hoopt dat hier een einde aan komt: "Ik vind het schandalig, dat je openlijk toegeeft dat je jezelf uithongert voor een gala. Je weet dat miljoenen mensen naar je opkijken en luisteren en dit is dan het voorbeeld dat we willen geven? Ik vind de onwetendheid van sommige mensen echt walgelijk!

"Het wordt hoog tijd dat we stoppen met het steunen van domme en verkeerde beroemdheden, wiens hele imago alleen maar om hun lichaam draait. Ik raak niet snel geïrriteerd over bepaalde dingen, maar dit vind ik echt te erg voor woorden"

NieuwsFilm

meest populair