Bruut personage krijgt eigen serie in het DC Extended Universe

Bruut personage krijgt eigen serie in het DC Extended Universe

Amanda Waller krijgt ook haar serie op HBO Max.

Begin dit jaar verscheen al de serie Peacemaker op HBO Max. Het is de eerste serie binnen het DC Extended Universe en er gaan er waarschijnlijk nog velen volgen. Nu blijkt dat ook het personage Amanda Waller waarschijnlijk naar het kleine scherm verhuist.

Volgens Variety zal Viola Davis haar (The) Suicide Squad-rol gaan spelen in haar eigen spin-off-serie in de maak bij HBO Max. Davis speelde de rol in Suicide Squad uit 2016 van David Ayer, The Suicide Squad uit 2021 van James Gunn en verscheen twee keer in Peacemaker.

Amanda Waller is de baas van A.R.G.U.S. die het Task Force X-programma uitvoert en niet heel zachtzinnig is met de leden uit dat team als zij haar opdrachten niet naar wens uitvoeren.

Vervolg op Peacemaker
De serie zou verder gaan na de gebeurtenissen aan het einde van het eerste seizoen van Peacemaker waarbij Waller te maken krijgt met de gevolgen van de acties van haar dochter.

Davis zal naast de hoofdrollen de serie produceren, terwijl Christal Henry (Watchmen) de serie zal schrijven en fungeert als uitvoerend producent.



NieuwsFilm

meest populair