Disney+ voegt deze films nieuw toe in mei

Disney+ voegt deze films nieuw toe in mei

We zetten alles op een rij.

Mei wordt een prima maand op Disney+. We zetten alle nieuwe toevoegingen die inmiddels zijn aangekondigd voor de rest van de maand voor je op een rij.

Sneakerella (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Elizabeth Allen | Cast: Lexi Underwood, Kolton Stewart, John Salley, Chosen Jacobs | Releasedatum: 13 mei
El is een aspirant-sneakerontwerper die in Queens woont. Zijn moeder is overleden en El werkt in de schoenenwinkel die vroeger van haar was. Zijn vader en twee stiefbroers zijn erg gemeen tegen El, waardoor hij zijn ambities verbergt voor hen. Zijn leven verandert wanneer hij Kira King ontmoet. Zij is de dochter van legendarische basketbalster Darius King, en de twee bouwen een band op dankzij hun wederzijdse interesse in sneakers. Hun werelden zijn echter zeer verschillend, waardoor het voor El een uitdaging wordt om zijn dromen te blijven najagen.

Chip 'n' Dale: Rescue Rangers (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Akiva Schaffer | Cast: J.K. Simmons, Will Arnett, Seth Rogen, Andy Samberg | Releasedatum: 20 mei
Knabbel en Babbel leven in een hybride universum tussen cartoons en mensen in het moderne Los Angeles. Hun leven is nu echter heel anders dan vroeger. Het is decennia geleden dat hun succesvolle televisieserie werd geannuleerd en Knabbel heeft het verleden achter zich gelaten. Hij is bezweken aan een leven van huiselijkheid in de buitenwijken en werkt nu als verzekeringsagent. Babbel heeft ondertussen een CGI-operatie ondergaan en bezoekt nostalgische conventies voor zijn fans, wanhopig om zijn gloriedagen opnieuw te beleven. Als een voormalig collega-cast lid plotseling op mysterieuze wijze verdwijnt, moeten Knabbel en Babbel hun verbroken vriendschap herstellen en moeten ze hun Rescue Rangers-detectivepersonages nog eenmaal op zich nemen om het leven van hun vriend te redden.

Shook (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jennifer Harrington | Cast: Daisye Tutor, Emily Goss, Nicola Posener, Stephanie Simbari | Releasedatum: 20 mei
De aantrekkelijke jonge vrouw Mia is bekend van sociale media. Ze gaat een avondje op de puppy van haar zus passen. Later op de avond wordt Mia echter via een livestream gedwongen om deel te nemen aan een reeks gruwelijke spelletjes. Als ze weigert zullen de mensen waarvan ze houdt vermoord worden door een onbekende maniak.

Bad Boys (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Bay | Cast: Lisa Boyle, Michael Taliferro, Emmanuel Xuereb, Tchéky Karyo | Releasedatum: 27 mei
Een hete zomernacht. 100 miljoen aan heroïne, gestolen bewijsmateriaal van de Miami Police. Undercover-agenten Marcus Burnett (Martin Lawrence) en Mike Lowrey (Will Smith, The Fresh Prince of Bel Air) moeten binnen 72 uur de daders zien te vinden. Hoe pak je dit aan? Vrijgezel Mike en vader-van-drie-kinderen Marcus kruipen in elkaars huid om hun enige getuige te kunnen beschermen. Vanuit deze ietwat komische situatie betreden de heren de wereld van snelle auto's en rondvliegende kogels.

D. Wade Life Unexpected (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bob Metelus | Releasedatum: 27 mei
Van zijn kinderjaren tot pensioen zie je het leven van een all-star basketballer. Door ups en downs laat het je weten dat het leven meer is dan basketbal en licht.

Hubble's Cosmic Journey (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Riley | Cast: Charles F. Bolden Jr., Chris Burrows, Michael Griffin, John M. Grunsfeld | Releasedatum: 27 mei
Voor de vijfentwintigste verjaardag van de Hubble Space Telescope, duikt National Geographic Channel in het verhaal van het meest succesvolle wetenschappelijke project ooit.

Mission Pluto (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nic Young | Cast: Jason Silva | Releasedatum: 27 mei
Deze National Geographic documentaire vertelt het buitengewone verhaal van Pluto, van zijn ontdekking tot de grootste onthullingen. Daarmee wordt een geschiedenis van 85 jaar van de dwergplaneet blootgelegd.

NieuwsFilm

meest populair