Eerste afbeeldingen voor Marvel-serie over Groot uit 'Guardians of the Galaxy'

Eerste afbeeldingen voor Marvel-serie over Groot uit 'Guardians of the Galaxy'

Komend jaar veel Guardians in de bioscoop en op Disney+.

Volgend jaar mei verschijnt met Guardians of the Galaxy Vol. 3 de derde film in de Guardians of the Galaxy-filmreeks in het Marvel Cinematic Universe. Tot die tijd krijgen we nog meer avonturen van de opvallende ruimtefiguren te zien.

Naast The Guardians of the Galaxy Holiday Special (december, Disney+) en een aandeel in Thor: Love and Thunder (juli, bioscoop) verschijnt ook de animatieserie I Am Groot.

De serie gaat uiteraard over het vreemde boomwezen dat sinds zijn debuut in 2014 de harten wist te stelen, zeker toen hij Baby Groot was in Guardians of the Galaxy Guardians of the Galaxy Vol.2 uit 2017.

I Am Groot te zien op Disney+
Het is nog onduidelijk wanneer I Am Groot op Disney+ start, maar naar verluidt zou dat nog in 2022 zijn. Fast & Furious-acteur Vin Diesel zou terugkeren om veelvuldig de tekst "I Am Groot" in te spreken.

Op Twitter is nu promo-art verschenen voor I Am Groot. Het is nog een beetje onduidelijk wat we van de animatieserie kunnen verwachten. De afleveringen zouden eerder 'shorts' zijn, dan de lengte hebben van de huidige Marvel-series op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair