Opperschurk 'Star Wars' weer terug voor meer

Opperschurk 'Star Wars' weer terug voor meer

Ian McDiarmid hint er in elk geval op.

Alleen al de Star Wars-sequeltrilogie benoemen kan tot een vrij intens debat leiden onder de fans. Zo bleek de film The Last Jedi misschien wel de meest polariserende in de trilogie, maar maakte regisseur J.J. Abrams met zijn film The Rise of Skywalker ook een behoorlijk tegenvallende film.

Uiteindelijk bleek The Rise of Skywalker een film die fans verdeelde, met name door het overhaast aanvoelende besluit om Palpatine terug te brengen. Hij bleek de grote schurk te zijn van de derde filmtrilogie in de Star Wars-franchise.

Star Wars
De woorden "op de een of andere manier, is Palpatine teruggekeerd", zorgen vermoedelijk nog steeds voor rillingen bij fans van de Star Wars-franchise.

Dat neemt niet weg dat volgens acteur Ian McDiarmid hij zomaar eens snel terug zou kunnen keren in de franchise. Wellicht zelfs een stuk sneller dan je denkt, bijvoorbeeld in de serie Obi-Wan Kenobi, die later deze maand nog van start gaat op Disney+.

"Er is een bepaalde serie die binnenkort uitkomt, rond een tijd die ik als heel actief zie. Of je mijn fysieke lichaam gaat zien, kan ik niet op ingaan. Maar je zal mijn aanwezigheid absoluut voelen."

NieuwsFilm

meest populair