'Star Wars'-film van Zack Snyder, 'Rebel Moon', wordt revolutionair

'Star Wars'-film van Zack Snyder, 'Rebel Moon', wordt revolutionair

Alfonso Herrera is er nu al helemaal dol op.

Het werk van Zack Snyder weet over het algemeen enorm te polariseren. Vooral critici vinden het altijd moeilijk om te oordelen over het werk van Snyder. Zijn fans wat minder. En die kijken natuurlijk enorm uit naar het volgende project van hun favoriete regisseur: Rebel Moon.

Rebel Moon stond ooit gepland als een Star Wars-film. Die kwam er niet, maar Snyder werkte door aan het project, dat nu door Netflix besteld is als eerste in een meerdelige reeks. Acteur Alfonso Herrera speelt er een van de hoofdrollen in en laat weten dat het een revolutionaire film is.

Rebel Moon
"Hij is natuurlijk een regisseur die de cinema voor altijd veranderd heeft," begon Herrera. "Hij heeft belangrijke projecten ontwikkeld voor de industrie en de wereld. Ik bedoel, wie heeft geen film van Zack Snyder gezien? Wie was niet opgewonden om een van zijn films te zien? Hij is een culturele referentie, op meer manieren dan een. Dus ik ben enorm opgewonden een set met hem te mogen delen."

"Tot nu toe voelt het heel erg alsof iedereen een leuke tijd heeft. Daar houdt Zack het meeste van, en is hij echt heel duidelijk over. Hij wil dat mensen genieten van het proces. Dat is zijn voornaamste doel. En de eerste keer dat ik met hem sprak, deelde hij zijn ideeën. Zijn energie! Geweldig."

Rebel Moon wordt de eerste van twee films, maar zal mogelijk nog veel grootschaliger worden als het project slaagt.

NieuwsFilm

meest populair