Deze film met Bruce Willis wordt sterk bekeken op Netflix

Deze film met Bruce Willis wordt sterk bekeken op Netflix

En nog twee goed bekeken films in de Netflix Top 10

Even geleden werd duidelijk dat de film Gasoline Alley op Netflix zou verschijnen en nu staat de film ook hoog in de Netflix Top 10. De actiethriller is een van de laatste films van Bruce Willis die recent met pensioen ging.

In de actiethriller, ook met Luke Wilson en Devon Sawa, is een man betrokken bij de drievoudige moord van drie Hollywoodsterren en hij start zijn eigen onderzoek. Omdat hij hulp nodig heeft, schakelt hij twee rechercheurs in om een ​​samenzwering te ontmaskeren die explosiever is dan ze ooit hadden gedacht.


The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes op #3
Maar er staan nog twee films nieuw in de lijst. Op plaats drie staat sinds kort de docu The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes.

De docu laat zien hoe de tragische dood van Hollywood-icoon Marilyn Monroe decennia lang heeft geleid tot de verspreiding van complotten en geruchten, die vaak haar talent en scherpzinnigheid overschaduwden. Door het reconstrueren van haar laatste weken, dagen en uren aan de hand van niet eerder gehoorde opnames van degenen die haar het beste kenden, belicht de film meer van haar glamoureuze, gecompliceerde leven, en biedt hij een nieuw perspectief op die noodlottige nacht.


Silverton Siege nieuw op #4
En dan staat op plaats vier ook nog de Silverton Siege, een nieuwe Netflix-misdaadfilm uit Zuid-Afrika.

Drie jonge anti-apartheidsstrijders ontdekken tijdens een missie om een benzinedepot te saboteren dat ze erin geluisd zijn. De politie staat klaar om ze te arresteren en een dodelijke achtervolging volgt. Het drietal zoekt uiteindelijk beschutting in een bank te Silverton, Pretoria. Ze gijzelen de medewerkers en de klanten en eisen dat Nelson Mandela vrijgelaten wordt. De inzet en spanningen lopen hoog op wanneer de vrijheidsstrijders zich realiseren dat één van hen mogelijk een verrader is en met de politie samenwerkt.



NieuwsFilm

meest populair