Russell Crowe en Liam Hemsworth in thriller 'Land of Bad'

Russell Crowe en Liam Hemsworth in thriller 'Land of Bad'

Binnenkort zijn ze ook te zien in Poker Face.

Oscarwinnaar Russell Crowe gaat opnieuw samenwerken met de jongste Hemsworth-broer, Liam Hemsworth. Ze bundelen de krachten voor de actiethriller Land of Bad.

Crowe speelt Reaper, een dronepiloot van de luchtmacht die meewerkt aan een speciale missie van Delta Force in de Zuid-Filippijnen. Als het allemaal misgaat, heeft hij twee dagen om te verhelpen wat is uitgegroeid tot een oncontroleerbare reddingsoperatie.

Hemsworth speelt een onervaren luchtcontroller die tot het uiterste wordt gedwongen in de situatie met een hoge inzet waar geen wapens en andere communicatie nodig zijn dan de drone in de lucht.

Russell Crowe en Liam Hemsworth weer samen
Paranormal Activity: Next of Kin-duo David Frigerio en Will Eubank schrijven het script en Eubank, die ook aan het hoofd stond van Underwater met Kristen Stewart, regisseert de film die in september in Australië start met de opnames.

Crowe is momenteel bezig met de postproductie van zijn tweede regiefilm Poker Face, waarin hij de hoofdrol speelt naast Liam die momenteel Lonely Planet van Susannah Grant aan het opnemen is.

Crowe zal deze zomer ook op het scherm verschijnen tegenover Liams twee oudere broers Chris en Luke in Thor: Love and Thunder van Marvel Studios.

NieuwsFilm

meest populair