Al deze films zijn nieuw op HBO Max te zien sinds deze week

Al deze films zijn nieuw op HBO Max te zien sinds deze week

HBO Max heeft een prima weekje.

De afgelopen weken voegde HBO Max meer dan twintig films nieuw toe. Deze week is het wat rustiger, met vier nieuwe toevoegingen. Desalniettemin een prima week! We duiken erin.

A match made in heaven (1997)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Wendkos | Cast: Olympia Dukakis, John Stamos, Della Reese, Kelly Rowan
Helen is een weduwe op leeftijd die een rustig leventje leidt totdat ze te horen krijgt dat ze kanker heeft. Ze ziet het als haar missie om een vrouw te vinden voor haar zoon Tom. Hij is een verstokte vrijgezel maar kan zijn moeder niets weigeren. Tijdens haar behandeling ontmoet Helen de knappe verpleegster Jane, die nog vrijgezel blijkt te zijn. Helen ziet haar als de perfecte vrouw voor Tom maar moet hen daar beiden nog van zien te overtuigen

A Good Job: Stories of the FDNY (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Liz Garbus | Cast: Alfred Benjamin, Robert Brown, Steve Buscemi, Salvatore Cassano
Acteur en FDNY-veteraan Steve Buscemi kijkt naar het leven van brandweermannen uit New York City. Met exclusieve beelden van achter-de-schermen en verslagen uit eerste hand van voormalige en huidige brandweermannen geeft deze documentaire een beeld van een van de meest veeleisende brandweerdiensten ter wereld en de levens van de vaak 'sterke en zwijgzame' helden die hun levens in de waagschaal stellen om inwoners te beschermen en de stad te dienen.

Atomic Homefront (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rebecca Cammisa | Cast: Dawn Chapman, Douglas Clemens, Robbin Ellison Dailey, Kay Drey
Deze documentaire onthult het schimmige verleden van St. Louis, Missouri, als uraniumverwerkingscentrum voor de atoombom. Radioactief afval van het Manhattan Project werd illegaal gedumpt in de noordelijke buurten van North County. Burgers wier familieleden als gevolg hiervan ernstig ziek geworden zijn confronteren overheidsinstanties met de waarheid over de omvang van de besmetting en vechten om hun gezinnen te beschermen.

A Dog Year (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: George LaVoo | Cast: Jeff Bridges, Lauren Ambrose, Lois Smith, Domhnall Gleeson
Het verhaal van schrijver Jon Katz in New York. Hij raakt steeds meer verzeild in een midlifecrisis en als een soort laatste poging besluit hij een hond te nemen. Het lijkt er op dat zijn poging om hierdoor tot zichzelf te komen niet bepaald succesvol was, wanneer de hond compleet gestoord schijnt te zijn.

NieuwsFilm

meest populair