Tom Hiddleston (Loki) weet oprecht niet of hij in deze aankomende Marvel-films te zien is

Tom Hiddleston (Loki) weet oprecht niet of hij in deze aankomende Marvel-films te zien is

Zelfs de acteurs krijgen bepaalde dingen niet te weten.

Tom Hiddleston speelt een van Marvels populairste personages: Loki. Fans hopen hem dan ook snel terug te zien. Maar wanneer dat gaat gebeuren, weet zelfs Hiddleston niet. Dat vertelt hij in een interview met Total Film.

Bekijk de afbeelding
Marvel staat erom bekend weinig los te laten over zijn aankomende films en series. Zelfs de acteurs krijgen vaak niet alle details. Dat geldt ook voor Tom Hiddleston, die er vrijwel vanaf het begin van het Marvel Cinematic Universe al bij is.

Geheimzinnige projecten
Vorig jaar verscheen de serie Loki op Disney+. Fans zijn benieuwd wanneer het avontuur van de god van de leugens wordt voortgezet. Sowieso is er een tweede seizoen aangekondigd, maar zien we hem tussendoor ook nog in een film?

Er gaan geruchten rond dat Loki zowel in Doctor Strange in the Multiverse of Madness als Thor: Love and Thunder te zien zal zijn. Wanneer Hiddleston door Total Film naar dat laatste project gevraagd wordt, geeft hij een opvallend antwoord.

"Mijn leven is een groot vraagteken. Ik heb werkelijk geen idee. Vroeger dacht ik dat ik dit soort dingen allemaal kon voorspellen, maar niets is minder waar. Ik ga het geeneens ontkennen, zoals Andrew Garfield deed voor 'Spider-Man: No Way Home', want ik weet het gewoon echt niet", aldus Hiddleston.

Filmmagie
Afgaand op zijn reactie klinkt het bijna alsof Hiddleston het een en ander heeft gefilmd voor Marvel, maar dat de studio hem niet heeft verteld voor welk project die beelden precies bedoeld zijn.

Het zou kunnen dat men de acteur een scène heeft laten opnemen voor een groen doek, waardoor hij gemakkelijk in een bepaalde film geplaatst kan worden.

NieuwsFilm

meest populair