Johnny Depp gaat viraal tijdens rechtszaak tegen Amber Heard vanwege deze actie

Johnny Depp gaat viraal tijdens rechtszaak tegen Amber Heard vanwege deze actie

De acteur lijkt zich wel te vermaken!

De rechtszaak Johnny Depp v Amber Heard is al enkele dagen bezig. Dit wordt allemaal live uitgezonden op YouTube en een recente actie van The Pirates of the Caribbean-acteur kunnen de nodige fans wel appreciëren.

Depp klaagde Heard aan voor 50 miljoen dollar, nadat zij een artikel had geschreven voor The Washington Post, waarin de actrice zich uitliet over huiselijk geweld. Hoewel ze niet de naam van Johnny Depp gebruikt, is het overduidelijk dat het om hem gaat. De acteur zegt dan ook dat dit zijn carrière heeft gekost, aangezien hij niet meer aan de bak komt.

Nee ik!
Heard klaagde daarna op haar beurt weer Depp aan, maar wel voor 100 miljoen dollar! De eerste paar dagen zijn al de nodige getuigen op komen dagen, maar Heards advocaten komen niet altijd even goed uit de verf. Zo hebben ze al de nodige fouten gemaakt, waar het internet op dit moment vol mee staat.

Depp blijft daarentegen de hele tijd kalm en lijkt zich, gezien de omstandigheden, goed te houden. De acteur lijkt zich zelfs wel te vermaken, aangezien er af en toe wel een grapje afkan en nu maakte hij weer een schets, die op dit moment viraal gaat. Tijdens de rechtszaak maakte de acteur namelijk een tekening van een vrouw en gaf deze aan zijn advocaat, die erg onder de indruk leek te zijn.

Bekijk de beelden hieronder!

@dangiaplumbing4life #johnnydepp #teamjohnny #johnnyvsamber #fyp #foryoupage #viralvideo #viral ♬ original sound - The G Family


NieuwsFilm

meest populair