Chris Pratt ligt opnieuw onder vuur maar James Gunn neemt het voor hem op

Chris Pratt ligt opnieuw onder vuur maar James Gunn neemt het voor hem op

De regisseur vindt het allemaal maar onzin.

Chris Pratt speelt al enkele jaren een belangrijke rol in het MCU, namelijk Peter Quill/Star-Lord. Zo is hij het belangrijkste gezicht van The Guardians of the Galaxy, maar ook dook hij al op in meerdere Avengers-films. Toch willen sommigen dat hij nu vervangen wordt, iets dat regisseur James Gunn belachelijk vindt.

De reden hiervoor? Pratt zit bij een kerk die volgens sommigen niet echt het goede voorbeeld geeft. De acteur heeft sinds 2020 met dit probleem te maken, maar meerdere mensen beginnen hier nu weer opnieuw over aangezien recentelijk de trailer van Thor: Love and Thunder werd vrijgegeven.

Kerk
Bepaalde mensen zeggen namelijk dat Pratt ingeschreven is bij de Hillsong Church, een kerk die niet iedereen zou toelaten en discriminerend te werk gaat. Regisseur Gunn neemt het nu voor de acteur op.

Gunn reageerde op het onderstaande bericht, waarin een iemand aan Marvel vraagt Pratt te vervangen door acteur Patrick Wilson. De regisseur zegt dat dit nooit zal gebeuren en mocht Pratt uberhaupt ooit, voor welke reden dan ook vertrekken, dan blijft Gunn ook niet.



Toen iemand anders weer zei dat Pratt naar een 'slechte kerk' gaat, kwam Gunn wederom voor Pratt op door te zeggen dat dit absoluut niet waar is.



Pratt
De acteur liet zelf al eerder weten dat er niet veel van dit verhaal klopt: "Mijn geloof is belangrijk voor mij, maar geen enkele kerk definieert mij of mijn leven. Ik ben geen woordvoerder van een kerk of een groep mensen. Mijn waarden bepalen wie ik ben. We hebben minder haat nodig in deze wereld, niet meer. Ik ben dan ook een man die gelooft dat iedereen het recht heeft om lief te hebben wie hij of zij wil, vrij van elk oordeel van zijn medemens".

NieuwsFilm

meest populair