Lea Michele ging volledig naakt voor ongemakkelijke 'Matrix'-acteur Jonathan Groff

Lea Michele ging volledig naakt voor ongemakkelijke 'Matrix'-acteur Jonathan Groff

Nog nooit een vrouw naakt gezien? Nou, nu wel!

Acteurs Lea Michele en Jonathan Groff waren in 2006 samen te zien in Broadway voor de musical genaamd Spring Awaking. Hoewel de twee bekendheden geen relatie kregen, waren ze wel behoorlijk intiem, iets waar ze het nu over hebben.

Groff (was o.a. te zien in de populaire serie Mindhunter en de laatste Matrix-film) en Michele (voornamelijk bekend Glee) kregen een hechte band tijdens de musical. De twee laten zich er tijdens een recent interview over uit.

Rollen
De twee speelden het koppel genaamd Wendla en Melchior in het 19de-eeuwse 'coming-of-age' verhaal en waren behoorlijk close, maar toch vond Groff het best lastig om overtuigend over te komen, aangezien hij homoseksueel is.

De acteur kwam pas in 2009 uit de kast als homo, maar voor die tijd wist hij nog niet goed hoe hij zich erover uit moest laten, waardoor hij zich niet altijd even gemakkelijk voelde tijdens de musical: "Lea en ik moesten een door en door verliefd koppel spelen, maar ik dacht de hele tijd: 'Niemand weet dat ik homo ben'. Ik had nog nooit seks met een vrouw gehad, dus ik wist niet goed hoe en wat..."

Improvisatie
Zo vervolgt Groff: "Ik deed maar wat en hoopte dat ik veel zou leren van de choreografie, dat de 'bewegingen' me duidelijk zouden maken wat ik moest doen en hoe ik me moest gedragen om overtuigend over te komen. Gelukkig was regisseur Michael Mayer geweldig, hij heeft me enorm geholpen!"

Michele wilde Groff ook bijstaan en ging daarvoor wel heel ver: "Jonathan zei me dat hij nog nooit een vrouw naakt had gezien en hij vroeg me of ik dat voor hem kon doen. Ik zei meteen natuurlijk, pakte er een bureaulamp bij en liet hem mijn vagina zien. We zijn dan ook behoorlijk close, maar ik heb Jonathan zelf nooit naakt gezien!"

NieuwsFilm

meest populair