Meer Darth Vader voor Hayden Christensen op komst!

Meer Darth Vader voor Hayden Christensen op komst!

De acteur keert vermoedelijk vaker terug.

Na zeventien jaar, keert acteur Hayden Christensen terug als Darth Vader in de langverwachte Obi-Wan Kenobi-serie van Disney+. En opwindend genoeg lijkt de Star Wars-acteur vaker terug te zullen keren als de beruchte en iconische slechterik.

Tijdens een interview met Total Film Magazine weigerde Christensen details te geven over zijn rol in de serie van Disney+. Maar hij vertelde wel iets kleins.

Vaker terug als Darth Vader?
"Hoe groot deze reis is, moeten we denk ik afwachten. Maar wat een privilege om terug te kunnen keren en dit te mogen maken, om onderdeel te zijn van dit project," waarmee de auteur hintte naar betrokkenheid bij toekomstige projecten.

Ook vertelde hij hoe het was om Darth Vader te spelen. "Aan het einde van Revenge of the Sith wordt hij Darth Vader gemaakt. En in een paar scènes mocht ik het pak aandoen. Maar mijn reis met het personage was die van Anakin Skywalker. Het personage is zo complex. Dus nu ik de mindset en emotionele staat van Darth Vader mag verkennen, is dat een genot."

In het verleden ging al het gerucht dat Hayden Christensen terug zou keren als Darth Vader in de Ahsoka-serie, die draait om zijn voormalige padawan.

NieuwsFilm

meest populair