Johnny Depp weet waarom Disney hem zo bruut aan de kant zette

Johnny Depp weet waarom Disney hem zo bruut aan de kant zette

De acteur en Disney zijn geen vriendjes meer.

De ooit zo succesvolle acteur Johnny Depp heeft waarschijnlijk een aantal enorm lastige jaren achter de rug. Nu vecht hij in de rechtszaal een zaak uit met zijn ex Amber Heard. De inzet: gelijk krijgen en vele, vele, vele miljoenen.

Depp is ondertussen niet meer welkom in Hollywood. Verleden jaar gaf een Britse rechter aan dat een krant in zijn recht stond om Depp een 'wife beater' te noemen. Er zou voldoende bewijs zijn.

"Ik was daar niet van op de hoogte, maar het verbaast me niet," getuigde Depp. "Er zijn twee jaar verstreken waarin er wereldwijd voortdurend werd gepraat over mij als iemand die zijn vrouw slaat. Dus ik weet zeker dat Disney probeerde de banden met mij te verbreken om veilig te zijn. De #MeToo-beweging was op dat moment in volle gang."

Depp is klaar met Disney en Pirates of the Caribbean
Gisteren schreven we al dat Depp voor geen cent terugkeert naar Disney om in een nieuwe Pirates of the Caribbean-film te spelen. Depp zou het niets eens voor $300 miljoen doen.

Depp zijn laatste grote optreden was in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, daarna volgden nog kleinere titels als City of Lies, Waiting for the Barbarians en Minamata.

NieuwsFilm

meest populair