Disney+ kwam deze week met 6 nieuwe films

Disney+ kwam deze week met 6 nieuwe films

Check hier het overzicht.

Elke week zetten we op een rij wat je zoal nieuw kan zien op Disney+. Deze zaterdag zijn er zes films toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Laten we er zonder verder omhaal in duiken!

When Billie Met Lisa (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Silverman | Cast: Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Chris Edgerly, Sunkrish Bala
Volgt Lisa Simpson terwijl ze onverwacht ontdekt wordt door artiesten Billie Eilish en FINNEAS. Ze wordt uitgenodigd voor de opnamestudio van Billie voor een onvergetelijke jam sessie.

The Biggest Little Farm: The Return (2022)
Bekijk de afbeelding
Vervolg op de documentaire uit 2018 over de unieke biologische boerderij van John en Molly Chester. In dit vervolg wordt ingezoomd op de 10-jarige reis die zij maakten om van hun land een magische goed renderende boerderij te maken en dit proces te documenteren. Apricot Lane Farms is een prachtige, complexe wereld die de biodiversiteit van onze planeet weerspiegelt. Deze documentaire introduceert de kijker een aantal dieren, zoals het varken Emma die haar nieuwe kroost verwelkomt en het schattige lam Moe dat een innige band met de familie heeft.

Bear Witness (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alastair Fothergill | Cast: Rolf Steinmann
In 'Bear Witness' reizen de filmmakers af naar Spitsbergen in Noorwegen, 500 kilometer van de Noordpool, waar ze grote uitdagingen aangaan om één van de meest intrigerende dieren van deze planeet te filmen. Het team, dat ter plaatse een arctisch kamp creëerde, navigeerde door vrijwel onoverkomelijke sneeuwverstuivingen en dun zee-ijs. Ze verzamelden ongekende beelden van witte beren die adaptief gedrag onthullen en strijden tegen het veranderende klimaat.

Explorer: The Last Tepui (2022)
Regie: Renan Ozturk, Drew Pulley, Taylor Freesolo Rees | Cast: Alex Honnold, Mark Synnott | Releasedatum: 22 april
De Disney+ Earth Day-special "Explorer: The Last Tepui", van National Geographic, volgt elite-klimmer Alex Honnold ("Free Solo") en een klimteam van wereldklasse onder leiding van National Geographic Explorer en klimmer Mark Synnott. Ze gaan op een slopende missie diep in de Amazone-jungle terwijl ze een eerste beklimming van een steile klif van 1000 voet proberen. Hun doel is om de legendarische bioloog en National Geographic Explorer Bruce Means naar de top van een enorm "eiland in de lucht" te brengen dat bekend staat als een tepui. Ze moeten eerst kilometers door verraderlijk oerwoudgebied trekken om Dr. Means te helpen zijn levenswerk te voltooien en de klifwand af te speuren naar onontdekte diersoorten.

Polar Bear (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alastair Fothergill, Jeff Wilson | Cast: Catherine Keener | Releasedatum: 22 april
De jonge Heriberto geeft twee voormalige klasgenoten, Flor en Trujillo, een lift naar een schoolreünie aan de andere kant van de stad. Hij probeert met hen het contact te hernieuwen, maar de twee gaan verder met waar ze op school tegen hem geëindigd zijn: met hem te pesten. Heriberto is echter niet meer een persoon die alles gelaten ondergaat en heeft de verrassing van hun leven voor hen.

D. Wade Life Unexpected (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bob Metelus | Releasedatum: 22 april
Van zijn kinderjaren tot pensioen zie je het leven van een all-star basketballer. Door ups en downs laat het je weten dat het leven meer is dan basketbal en licht.

NieuwsFilm

meest populair