Meer details over personages Marvel-film 'Werewolf by Night'

Meer details over personages Marvel-film 'Werewolf by Night'

Dit kan wel eens een onverwacht gaaf Marvel-project worden.

De eerder aangekondigde Laura Donnelly zal naar verluidt de rol van Elsa Bloodstone spelen in de Disney+-film Werewolf by Night. Toen ze gecast werd, werd eigenlijk gedacht dat ze de rol van Nina Price, ofwel Vampire by Night, zou gaan spelen.

De aanwezigheid van Bloodstone zou erop kunnen wijzen dat de formatie van de Midnight Sons wel eens sneller zou kunnen gebeuren dan we denken. De mystieke groep van Marvel bestaat namelijk uit personages die opdagen in o.a. Moon Knight, het nog te verschijnen Blade en mogelijk ook Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Een bijzonder project
Werewolf by Night is een Halloween-special die voor Disney+ wordt gemaakt. Gael Garcia Bernal speelt de hoofdrol en The Batman-componist Michael Giacchino zal regisseren.

Er wordt dus behoorlijk wat gespeculeerd over Werewolf by Night, maar het lijkt er met al deze horror-achtige projecten nu al op dat dit het meest duistere MCU-jaar tot nu toe wordt. Natuurlijk komen er dit jaar ook vrolijker ogende projecten als Ms. Marvel en Thor: Love and Thunder uit.

Een exacte releasedatum voor Werewolf by Night moet nog aangekondigd worden.

NieuwsFilm

meest populair