Dit is de voorwaarde die Liam Neeson heeft om in 'Star Wars' terug te keren

Dit is de voorwaarde die Liam Neeson heeft om in 'Star Wars' terug te keren

Uiteraard als Qui-Gon Jinn.

In de aankomende serie Obi-Wan Kenobi keren twee van de grote sterren uit de prequels van Star Wars terug: Ewan McGregor en Hayden Christensen. Een andere naam die een belangrijk onderdeel is van Star Wars: Episode I - The Phantom Menace is natuurlijk Liam Neeson, als Jedi-meester Qui-Gon Jinn.

Ondanks de dood van het personage in die film, hopen fans dat Neeson ooit terugkeert naar de franchise. In een recent gesprek met ComicBook.com zei de acteur dat hij openstaat om terug te keren, maar onder één voorwaarde:

"Oh, ik denk het wel, ja, ja, ja, ik denk het wel... als het een film was. Ja, ik ben een beetje een snob als het op tv aankomt, moet ik toegeven," vertelde de acteur. "Ik hou gewoon van het grote scherm, snap je?"

"Qui-Gon, ik kan niet geloven dat het 24 jaar geleden is dat we 'The Phantom Menace' maakten. Waar is de tijd gebleven," voegde Neeson toe. "Het was een geweldige ervaring om die film in Londen op te nemen."

Opvallende onthulling van Ewan McGregor
De serie Obi Wan-Kenobi is het volgende hoofdstuk in serieformaat. Hoofdrolspeler McGregor vertelde EW onlangs dat hij de prequels voor het eerst sinds hun releases opnieuw heeft bekeken om zich voor te bereiden op de Disney+ serie:

"Het was interessant om naar die films te kijken, want ik had ze niet meer gezien sinds ze uitkwamen, helemaal niet. Dus het was gaaf om te zien en interessant om naar ze te kijken en ervan te genieten zonder al het lawaai dat er was toen ze voor het eerst verschenen."

Obi-Wan Kenobi gaat op 27 mei in première op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair