Bo, Victoria en Yolanthe op foto's 'F*ck de Liefde 2', binnenkort al op Netflix!

Bo, Victoria en Yolanthe op foto's 'F*ck de Liefde 2', binnenkort al op Netflix!

Het vervolg op de bioscoopfilm rechtstreeks naar streaming.

Netflix heeft aangekondigd dat de Nederlandse film F*ck de Liefde 2, het vervolg op de succesvolle bioscoopfilm F*ck de Liefde, volgende maand wereldwijd te zien is op de streamer.

De hoofdrollen in het vervolg van het regieduo Appie Boudellah en Aram van de Rest zijn voor Bo Maerten, Nienke Plas, Victoria Koblenko en Yolanthe Cabau.

De mooie en uitgebreide cast bestaat ook uit onder meer Maurits Delchot, Edwin Jonker, Géza Weisz, Bettina Holwerda, Juvat Westendorp, Dorian Bindels, Anouk Maas en Kraantje Pappie.

Eerste foto's uit F*ck de Liefde 2
Hieronder zie je de eerste foto's uit F*ck de Liefde 2 en vanaf 20 mei zie je de romcom op Netflix. De eerste film staat ook gewoon op Netflix.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
De officiële synopsis van F*ck de Liefde 2:
Nadat haar relatie met Jim is stukgelopen, keert Lisa gedesillusioneerd terug naar Nederland. Tijdens de uitvaart van Lisa's geliefde oma komt Kiki op haar bekende lompe manier met het nieuwtje dat ze gaat trouwen. Maar natuurlijk niet voordat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad met Lisa en Angela op Ibiza.

De vakantie loopt voor de drie vriendinnen compleet anders dan verwacht; Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met de spannende Javier, waarvan al snel blijkt dat hij zich anders voordoet dan hij werkelijk is. Lisa raakt gecharmeerd van de perfecte Noah, die ze nog kent uit haar jeugd, totdat Jim ineens op Ibiza opduikt en haar de liefde verklaart. En bij Kiki slaan de twijfels toe over haar aanstaande huwelijk.

Ondertussen heeft Said het voor de zoveelste keer verpest bij Bo en is voor haar de maat vol. Said doet er alles aan om haar terug te winnen, maar Bo lijkt te vallen voor een aantrekkelijke artiest genaamd Mooie Max.

Cindy is inmiddels hoogzwanger van Jack en kan niet wachten tot de baby er is. Maar Jack krijgt koudwatervrees en vlucht in de armen van een andere vrouw, Monica, die ook zwanger van hem raakt. Monica besluit het kindje te houden en leert tot overmaat van ramp Cindy kennen in een babywinkel. Jack zit helemaal vast en doet er alles aan om zijn relatie met Cindy in stand te houden, maar raakt daarbij steeds verder verstrikt in zijn eigen leugens... F*ck de Liefde!

NieuwsFilm

meest populair