3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Druk (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thomas Vinterberg | Cast: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, e.a.
Martin, een vermoeide geschiedenisleraar, begint samen met drie bevriende collega's aan een gewaagd experiment. Volgens een populaire theorie zou de mens veel gelukkiger en creatiever zijn met meer alcohol in het bloed. De mannen besluiten dat zelf uit te proberen door elke dag voor de les een slokje te nemen. Al snel loopt de boel echter uit de hand.

Hustlers (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lorene Scafaria | Cast: Jennifer Lopez, Julia Stiles, Lili Reinhart, e.a.
Stripper Romana en haar meiden hebben het zwaar na de beurscrisis wanneer hun klanten, voornamelijk rijke zakenlui, het laten afweten. Ze bedenken daarom een plannetje om hen terug te pakken. De vrouwen drogeren hun slachtoffers en stelen hun creditcards. Ondanks hun succes, lopen de dames uiteindelijk toch tegen de lamp.

Blade Runner 2049 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, e.a.
Anno 2049 zijn replicants verboden. Agent K, een modernere androïde, werkt voor de overheid als blade runner. Hij is belast met het uitschakelen van de oudere typen. Maar gedurende zijn missie begint hij te twijfelen aan zijn herkomst. K ontdekt een lang namelijk verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. Zijn ontdekking leidt verder tot een zoektocht naar Rick Deckard, die al dertig jaar vermist wordt.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair