Nieuwe 'Star Wars'-serie puilt uit met cameo's

Nieuwe 'Star Wars'-serie puilt uit met cameo's

Obi-Wan Kenobi wordt hopelijk een echte fanpleaser.

In de series The Mandalorian en The Book of Boba Fett zagen we flink wat cameo's voorbij komen. Denk aan Danny Trejo, maar ook aan heel wat bekende Star Wars-personages en figuren uit de eerdere films. De volgende serie Obi-Wan Kenobi heeft misschien nog meer cameo's.

In gesprek met SFFGazette.com vertelde acteur Rupert Friend (Hitman: Agent 47), die The Grand Inquisitor speelt in Obi-Wan Kenobi, dat de serie een "spannende toevoeging aan de Star Wars-canon" wordt.

"Ik denk dat Ewan McGregor dingen doet met die rol waar de fans van de originele films alleen maar van kunnen dromen. We kunnen Alec Guinness uiteraard niet terugbrengen, maar ik denk dat Ewan absoluut geboren is om die rol te spelen," voegde de acteur toe.

Vele cameo's in Obi-Wan Kenobi
"En prachtige cameo's van mensen waarover ik je natuurlijk niets kan vertellen," vervolgde Friend, "maar er zijn Easter eggs in overvloed. Ja, het wordt een spannende rit."

De synopsis luidt als volgt: Tijdens het bewind van het Galactic Empire begint de voormalige Jedi-meester Obi-Wan Kenobi aan een cruciale missie. Kenobi moet het opnemen tegen bondgenoten die vijanden zijn geworden en de toorn van het Empire het hoofd bieden.

Vanaf 27 mei kun je Obi-Wan Kenobi volgen op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair