Oscarwinnares wordt de schurk in volgende DC-film

Oscarwinnares wordt de schurk in volgende DC-film

Susan Sarandon wordt Victoria Kord.

Ondanks berichten van twee weken geleden dat actrice Sharon Stone in gesprek was om de rol van de schurk in DC's Blue Beetle-film te spelen, meldt TheWrap nu dat Oscar-winnares Susan Sarandon (Dead Man Walking, Thelma & Louise) is aangesteld voor de rol.

De actrice gaat het personage Victoria Kord spelen. Het is onduidelijk waarom de gesprekken met Stone niet doorgingen, maar Sarandon heeft volgens de website officieel een deal gesloten om in de film te gaan spelen.

De naam Victoria Kord zal bij de DC-fans de wenkbrauwen doen fronsen, aangezien het een compleet nieuw personage is voor de film. Wel bestaat de kans dat ze iets te maken heeft met Ted Kord, in de comics de tweede Blue Beetle.

Blue Beetle komt in 2023
Sarandon voegt zich bij een cast met Cobra Kai-ster Xolo Maridueña als Jaime Reyes / (de derde) Blue Beetle, Bruna Marquezine als Penny, Belissa Escobedo, George Lopez, Adriana Barraza, Elpidia Carillo en Damián Alcázar als leden van Jaime's familie. Harvey Guillén heeft een onbekende rol.

Eerder werd aangekondigd dat Raoul Max Trujillo, de ster uit Mayans MC, zich bij de cast heeft gevoegd als Carapax the Indestructable Man, een vijand van de originele Blue Beetle, Dan Garrett.

De film van regisseur Angel Manuel Soto verschijnt op 18 augustus 2023 in de wereldwijde bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair