En weer wordt er gehint op Wolverine in 'Doctor Strange'-vervolg

En weer wordt er gehint op Wolverine in 'Doctor Strange'-vervolg

Dat zou pas tof zijn.

Zit Wolverine stiekem ook in Doctor Strange in the Multiverse of Madness? De film opent het multiversum voor het Marvel Cinematic Universe en dat biedt mogelijkheden. Zo schijnt Professor X in de film te zitten.

Rob Liefeld is een uitgesproken man. De bedenker van het personage Deadpool deelt heel vaak zijn mening over de toekomst van zijn beroemdste personage en laat ook vaak weten hoe hij vindt dat het allemaal verder zou moeten gaan. Ook speculeert hij nu openlijk over een verschijning van Wolverine in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Wolverine in Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Een van de terugkerende geruchten rond Doctor Strange in the Multiverse of Madness is dat Ryan Reynolds zijn bioscoopdebuut in het Marvel Cinematic Universe maakt in de film.

Er zouden nog heel wat verschillende cameo's voorkomen die we nog niet gezien hebben. Zoiets hoorden we recent al eens over de film.

Vandaag is er de opvallende Tweet van Liefeld. Hij vroeg zich hardop af of we op 5 mei, de dag van de release van Doctor Strange in the Multiverse of Madness, mogelijk Wolverine zien:



NieuwsFilm

meest populair