Vergeet 'Avengers: Endgame' maar, 'Doctor Strange 2' is nog groter

Vergeet 'Avengers: Endgame' maar, 'Doctor Strange 2' is nog groter

De verrassingen worden groot.

Bereid je maar voor op een wel heel grote film! Het begint er namelijk steeds meer op te lijken dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness een film van epische proporties wordt.

Een dag nadat we hoorden dat Disney en Marvel Studios van plan waren om Doctor Strange in the Multiverse of Madness pas op de wereldpremière aan iemand te laten zien, blijkt dat dit deels komt omdat er wel heel grote momenten in de film zitten.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is groots
Het nieuws komt van insider John Campea. Die laat weten dat een van zijn bronnen vertelt dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness enorme onthullingen bevat. Neem Avengers: Endgame, dat al grote onthullingen had. Maar volgens de bron van Campea is het nog groter.

"Gisteren kreeg ik een e-mail. Wat ik min of meer te horen kreeg is het volgende. En ik kan niet zeggen van wie. Maar ik las: 'Ze gaan Doctor Strange 2 niet laten zien tijdens CinemaCon.' Helaas moet ik dat iedereen vertellen. Maar ik kan je garanderen dat ze Doctor Strange niet laten zien tijden sde CinemaCon."

"In de e-mail las ik verder, 'Er zit meer geheimhouding aan deze film, blah blah blad'. Maar belangrijk was: 'Er zitten wat grote verrassingen in Doctor Strange 2, grotere dan in Infinity War, Endgame en Spider-Man: No Way Home gecombineerd."

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is in mei te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair