Goed nieuws voor Superman-fans

Goed nieuws voor Superman-fans

De reboot van Ta Nehisi Coates is ver gevorderd.

Als alles volgens plan gaat, levert Ta-Nehisi Coates binnenkort zijn eerste versie van het scenario van zijn Superman-film in. Dat is het nieuwste verhaal dat we over de film te horen krijgen.

Warner Bros. bestelde de nieuwe film van Coates, die zou moeten draaien om een zwarte Superman. Jeff Sneider van The Ankler bracht dit nieuws naar buiten. "Over Superman gesproken. The Ankler hoort dat Ta-Nehisi Coates binnenkort een versie van zijn scenario inlevert."

Superman-reboot
In een reactie liet Justin Kroll weten dat "binnenkort" eerder maanden dan weken is. "Binnenkort laat zich in de industrie al snel vertalen naar 4 tot 16 weken. Ik hoorde al in februari dat het er 'binnenkort' zou komen."

Kroll schreef verder: "Ik bedoel dit niet vervelend, maar het voelt als iets dat vertegenwoordigers vertellen als uitsteltechniek, terwijl hun cliënt de tijd neemt voor een scenario. 20 wacht nog altijd op een Planet of the Apes-script, terwijl ik al sinds november hoor dat die er 'binnenkort' moet komen."

De nieuwe Superman-film zou een zwarte acteur de hoofdrol laten spelen. Zeker is niet dat we een Kal-El variant van Superman gaan volgen. Eerder lijkt het te gaan om Val-Zod, in de DC-comics een andere Superman.

NieuwsFilm

meest populair