Deze opvallende Star Wars-serie zou snel aangekondigd worden

Deze opvallende Star Wars-serie zou snel aangekondigd worden

Een serie met Cal Kestis uit Jedi: Fallen Order.

Met minimaal de series Obi-Wan Kenobi, Andor en The Mandalorian (seizoen 3) in 2022 krijgen we heel wat Star Wars-series te zien op Disney+. Als de streamingdienst en Lucasfilm dit tempo willen volhouden, dan kunnen we waarschijnlijk snel nieuwe aankondigingen verwachten.

En dan komt het goed uit dat binnenkort het grote fanevent Star Wars Celebration weer plaatsvindt. Volgens Making Star Wars zou er tijdens het evenement een nieuwe serie aangekondigd gaan worden.

Eerder was er al het bericht dat er wordt gewerkt aan Tales of the Jedi, maar het was nog niet duidelijk waarover dit project zou gaan. Making Star Wars meldt nu dat op 27 mei wordt onthuld waar de serie over zal gaan. Ook zou dan duidelijk worden of het een live action of animatieserie wordt.

Tales of the Jedi met Cal Kestis
De site vermeldt dat Jedi: Fallen Order-hoofdfiguur Cal Kestis waarschijnlijk een van de betrokken personages is. De serie zou dan ook veel elementen uit deze game bevatten.

Op Comic Book Movie wordt weer gezegd dat de serie gebaseerd zou kunnen worden op de Dark Horse-stripreeks Legends Old Republic: Tales of the Jedi.

Het lijkt er in ieder geval op dat we tijdens Star Wars Celebration weer wat nieuws te horen krijgen over volgende Star Wars-projecten. Lucasfilm heeft naast de eerder genoemde 2022-releases ook de titels Ahsoka, The Acolyte, Lando en Rangers of the New Republic in de maak.

Voor eind 2023 staat de film Star Wars: Rogue Squadron van Wonder Woman-regisseur Patty Jenkins gepland.

NieuwsFilm

meest populair