Michael Bay wil Will Smith wel in zijn armen sluiten

Michael Bay wil Will Smith wel in zijn armen sluiten

De acteur maakt zo een film met de gebeten hond.

Voor de meest recente Oscaruitreiking was Will Smith een van Hollywoods grote sterren, maar na bedenkelijk optreden tijdens het event is nog niet helemaal zeker of Hollywood en het publiek de acteur nog wel zal accepteren.

Regisseur Michael Bay heeft maar weinig met de ophef en zou zo weer met de acteur een film maken. Dit zei de Transformers en Ambulance-kopman tegenover Entertainment Weekly.

"Absoluut," aldus Bay. 100 procent zeker. Hij is een zeer evenwichtig man." Bay en Smith maakten jaren geleden de actiefilms Bad Boys en Bad Boys II. Bay was in Bad Boys for Life te zien in een cameo.

Bay boeit klap niet
De regisseur lijkt de klap van Smith weg te wuiven. "Het maakt me niet echt uit. Hollywood wordt erg egocentrisch. Er worden nu baby's opgeblazen in de Oekraïne. Daar zouden we het over moeten hebben. Het boeit me echt niet," was de eerste reactie een aantal dagen geleden.

"In het begin dacht ik meteen: 'Is dit net gebeurd?'" zei Bay in gesprek met EW. "Toen zag ik de schreeuw van Will. Dat is een echte Will-schreeuw. Will is een geweldige vechter. Hij heeft boksen bestudeerd. Allereerst is het verkeerd om te doen, wat er ook gebeurt. Laten we dat gewoon naar buiten brengen. Maar toen mensen zeiden: 'O, hij had hem kunnen doden.' Nee, een klap is anders. Een vuistslag? Ja, je kunt iemand vermoorden. Will gaf hem een klap."

NieuwsFilm

meest populair