Drukke week op Prime Video: dit zijn de nieuwe films

Drukke week op Prime Video: dit zijn de nieuwe films

Je kan weer veel nieuws streamen.

Elke zondag zetten we op een rij wat het nieuwe aanbod van Prime Video inhoudt. Deze week zijn er weer heel wat films nieuw toegevoegd!

Face 2 Face (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Toronto | Cast: Daniela Bobadilla, Daniel Amerman, Kevin McCorkle, Emily Jordan
Tijdens een reeks videochats reikt een verschoppeling de hand uit aan zijn jeugdvriendin, maar ontdekt dat achter het laagje populariteit en een schijnbaar perfect leven, ze een verontrustend geheim verbergt.

Laura Pausini - Piacere di conoscerti (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ivan Cotroneo | Cast: Laura Pausini, Paola Carta, Fabrizio Pausini
Laura Pausini is een Italiaanse zangeres die met name in de jaren 90 in Nederland populair was. Deze documentaire blikt terug op haar leven. Via scenes van haar ware en haar fictionele leven geeft de artiest een analyse van haar leven. Ze probeert hierbij een beeld te schetsen van hoe haar leven had kunnen zijn zonder die ene overwinning op het festival van San Remo in 1993.

The Forever Purge (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Everardo Gout | Cast: Ana de la Reguera, Josh Lucas, Will Patton, Cassidy Freeman
Alle regels worden gebroken wanneer een sekte van anarchistische plunderaars besluit dat de jaarlijkse 'Purge' (Zuivering) niet stopt bij zonsopgang, maar nooit zal eindigen. In dit nieuwe hoofdstuk van de succesvolle horrorfranchise van Blumhouse zijn de leden van een ondergrondse beweging niet langer tevreden met één nacht per jaar waarin alle misdaden zijn toegestaan. Ze plegen een coup en zorgen voor oneindige chaos en slachtpartijen. Niemand is meer veilig.

Senior Moment (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Giorgio Serafini | Cast: William Shatner, Jean Smart, Don McManus, Katrina Bowden
Snelheidsduivel en oud-marinepiloot Victor Martin testte vroeger voor NASA luchtvaartuigen. Nu, met pensioen, rijdt hij graag in zijn ouderwetse cabrio. Dat doet hij met zijn beste vriend. Wanneer hij in het stadje waar hij woont te hard gaat, proberen de inwoners ervoor te zorgen dat alle senioren geen plek meer hebben op de weg. Het zorgt ervoor dat Victor's auto in beslag genomen wordt en hij zijn rijbewijs kwijtraakt.

Bad Comments (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Moses Inwang | Cast: Jim Iyke, Osas Ighodaro, Sharon Ooja, Patience Ozokwor
Frank Orji is een acteur met een levendige carrière. Nadat er online een bewerkte video van hem uitkomt, wordt zijn reputatie bezoedeld. Het zorgt ervoor dat Frank overmatig wordt gecyberpest door trollen. Met de hulp van een hacker, zijn bodyguard en zijn persoonlijke assistent, besluit Frank de pestkoppen op te sporen en ze een koekje van eigen deeg te geven.

All the Old Knives (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Janus Metz Pedersen | Cast: Chris Pine, Thandie Newton, Laurence Fishburne, Jonathan Pryce
Twee CIA-agenten, die ooit minnaars waren, worden herenigd in het idyllische dorpje Carmel-by-the-Sea. Het tweetal wordt gedwongen om samen een zes jaar oude zaak opnieuw te onderzoeken, waarbij een collega mogelijk betrokken is.

NieuwsFilm

meest populair