Na Jim Carrey en Bruce Willis hint de volgende grote ster naar einde carrière

Na Jim Carrey en Bruce Willis hint de volgende grote ster naar einde carrière

Eerder vroeg dan later.

Afgelopen weken kregen we te horen dat Bruce Willis en Jim Carrey (en Will Smith?) om verschillende redenen stoppen met acteren. Nu hint ook acteur Mark Wahlberg naar het einde van zijn carrière als acteur.

Wahlberg, die ooit begon als zanger van Marky Mark and the Funky Bunch, stapte al snel over naar Hollywood. Zijn eerste film was Renaissance Man en de afgelopen jaren zagen we hem vooral in de nodige actiethrillers en -komedies.

Waarschijnlijk eerder dan later
Dit jaar dook hij al op Uncharted en zijn nieuwste film Father Stu gaat volgende week in première. Tijdens een interview met Entertainment Tonight werd de acteur gevraagd wanneer hij uit Hollywood vertrekt. "Waarschijnlijk eerder dan later," was zijn reactie.

Hij legde uit dat hij zijn volgende project veel zorgvuldiger gaat uitzoeken. "Het moet iets speciaals zijn om me nog mee te krijgen, om van thuis weg te gaan, om die jongens achter te laten," bekende Wahlberg, vader van vier, "want het is zeker een groot offer."



Als acteur heeft Wahlberg nog de films Me Time, Arthur the King, Our Man from Jersey en The Six Billion Dollar Man op de kalender staan.



NieuwsFilm

meest populair