Erotische thriller verslagen door stevige actiefilm in Netflix Top 10

Erotische thriller verslagen door stevige actiefilm in Netflix Top 10

Na een week een nieuwe nummer een.

Afgelopen dagen stond de erotische thriller Crush bovenaan de Netflix Top 10 en nu is de film weer van die stek af. Er is namelijk een nieuwe nummer één in de lijst en dat is de actiefilm One Shot.

Of One Shot lang op de eerste plaats zal bivakkeren is de vraag. De actiefilm met Scott Adkins en van regisseur James Nunn (Green Street 3: Never Back Down) werd namelijk niet echt heel sterk ontvangen.

Overigens valt sowieso op dat de films in de top tien van Netflix, wel of geen Original, vaak matig zijn ontvangen. De vraag is nu of dit ligt aan de smaak van de Netflix-kijker of dat het aanbod simpelweg vooral bestaat uit middelmatige films.

One Shot nieuwe koploper Netflix Top 10
Hieronder voor het complete beeld de volledige top tien met overduidelijk een flink gevarieerd aanbod, ook met beter ontvangen films.

1. One Shot
2. Crush
3. American Siege
4. Angel Eyes
5. The Condemned
6. Jarhead 2: Field of Fire
7. Jumanji: The Next Level
8. The Ice Road
9. Casino
10. The Adam Project


In One Shot komt een elite-eenheid van Navy SEAL's tijdens een geheime missie om een ​​gevangene uit een zwarte CIA-eilandgevangenis te vervoeren, vast te zitten wanneer opstandelingen de aanval inzetten als ze dezelfde gevangene proberen te redden.

NieuwsFilm

meest populair