Trailer voor Johan Nijenhuis-blockbuster 'Marokkaanse Bruiloft'

Trailer voor Johan Nijenhuis-blockbuster 'Marokkaanse Bruiloft'

Fan of geen fan: Nijenhuis doet het iedere keer weer.

De afgelopen jaren kregen we van Johan Nijenhuis films als Rokjesdag, Onze Jongens, Verliefd op Cuba en in 2020 de monsterhit De Beentjes van Sint-Hildegard. Dit jaar krijgen we weer een andere romantische komedie: Marokkaanse Bruiloft. Hieronder de eerste beelden.

Marokkaanse Bruiloft is gebaseerd op een verhaal van Mina el Hannaoui. Ze wil met de film de Marokkaanse gemeenschap op een positieve manier in beeld brengen.

"Eindelijk eens een positief geluid in plaats van dat Marokkanen altijd als criminelen of iets dergelijks in films verschijnen," zei El Hannaoui eerder tegen NPO FunX.

Eerste trailer voor Marokkaanse Bruiloft
Er zijn rollen voor onder meer Nora El Koussour, Eva van de Wijdeven, Walid Benmbarek, Pip Pellens, Esma Abouzahra en Liza Sips. Via Dutch FilmWorks zie je hieronder de eerste trailer voor de romkom die vanaf 2 juni in de Nederlandse bioscopen te zien moet zijn.


In Marokkaanse Bruiloft heeft Yasmine maar één droom: een succesvol advocaat te worden. Ze werkt er keihard voor, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezelle status. Een man vang je nu eenmaal eerder met een kookboek dan met een wetboek. Aangemoedigd door haar vriendinnen dwingt Yasmine zichzelf om open te staan voor de liefde en dan vindt ze plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad.

Terwijl in haar omgeving het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, groeien Yasmine's twijfels. Waar de succesvolle arts steeds meer op haar zenuwen werkt, is de stoere monteur ineens haar cliënt in de rechtbank. Hoe weet ze zeker dat ze de juiste keuze maakt?

NieuwsFilm

meest populair