3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Nederland is sinds vorige maand een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is weer volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Matrix Resurrections (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lana Wachowski | Cast: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jessica Henwick, e.a.
Neo zit weer gevangen in de wereld van de Matrix, maar is zich hiervan niet bewust. Hij neemt de blauwe pil in en gaat naar een therapeut. Hierin komt verandering wanneer een man Neo's leven binnenstapt om hem duidelijk te maken dat zijn realiteit nep is. Zijn leven blijkt niet meer dan een droombeeld.

Instinct (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Halina Reijn | Cast: Carice van Houten, Marwan Kenzari, Ariane Schluter, e.a.
De ervaren psychologe Nicoline heeft een nieuwe baan gevonden bij een tbs-kliniek. Daar wordt ze verantwoordelijk voor de behandeling van zedendelinquent Idris. Hij staat op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan, maar Nicoline vertrouwt hem voor geen meter. Ze raakt verwikkeld in een gevaarlijk machtsspel.

The Shining (1980)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stanley Kubrick | Cast: Jack Nicholson, Danny Lloyd, Shelley Duvall, e.a.
Jack Torrance vertrekt met zijn gezin naar een hotel om het gedurende de wintersluiting in de gaten te houden. Daar hoopt hij in alle rust te kunnen werken aan zijn nieuwe boek. Veel komt daar echter niet van terecht, want Jack raakt langzaam bezeten door de mysterieuze krachten in het hotel.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair