Netflix heeft geen behoefte meer aan Will Smith

Netflix heeft geen behoefte meer aan Will Smith

Ook Apple TV+ ziet af van Will Smith biopic.

Een biopic over Will Smith die in de maak was, zal mogelijk niet meer gemaakt gaan worden nu de interesse van zowel Netflix als Apple TV+ is verloren. Vorige maand werd nog gemeld dat de streamers allebei veel geld neer zouden willen leggen om de rechten op de film veilig te stellen.

De film moest gebaseerd worden op de autobiografie 'Will' van de acteur, die vorig jaar werd uitgebracht. Een nieuw bericht beweert nu dat Netflix en Apple TV+ hun biedingen hebben ingetrokken.

Dan maar een ander project
"Netflix en Apple+ hebben stilletjes hun biedingen voor een biopic van Will Smith ingetrokken en zullen in plaats daarvan de miljoenen besteden aan andere originele ideeën," meldde een bron van The Sun.

"Werken met Will is een riskante onderneming. Ze zijn nu van plan om ideeën te ontwikkelen met meer gezinsvriendelijke sterren zoals Mike Epps en Michael B. Jordan," vervolgde het bericht.

Dit nieuws is niet bepaald verrassend. Recent werd duidelijk dat andere projecten die in ontwikkeling waren met Smith on hold staan. Zo schorte Netflix al Fast and Loose met Smith in de hoofdrol op. Ook het vervolg Bad Boys 4 staat in de ijskast na het Oscarschandaal.

NieuwsFilm

meest populair