Deze actiefilm met Bruce Willis knalt de Netflix Top 10 binnen

Deze actiefilm met Bruce Willis knalt de Netflix Top 10 binnen

American Siege doet het goed.

Recent werd duidelijk dat acteur Bruce Willis stopt met acteren, aangezien bij hem de hersenaandoening afasie is vastgesteld. De kans is groot dat zijn films nu net iets meer worden bekeken.

Op Netflix is nu de film American Siege populair en komt binnen op plaats drie in de Netflix Top 10. De actiethriller van regisseur Edward Drake (Apex, Gasoline Alley) heeft ook rollen voor acteurs als Timothy V. Murphy, Rob Gough, Johann Urb, Anna Hindman, Johnny Messner en Cullen G. Chambers.

In de film kent sheriff Ben Watts het stadje Fitzgerald door en door. Als de vooraanstaande dokter John Keats wordt gegijzeld is het aan Watts om deze situatie op te lossen. Maar burgemeester Routledge zet hem dusdanig onder druk om geweld te gebruiken tegen de gijzelnemers, dat Watts vermoedt dat er meer speelt.

American Siege op #3 in Netflix Top 10
Het lijkt er niet op dat veel recensenten hebben genoten van American Siege, aangezien de film op 0 procent op de Tomatoemeter van Rotten Tomatoes staat. Opvallend is dat de Audience Score op een opvallende 96 procent staat.



NieuwsFilm

meest populair