Slaapverwekkende Bruce Willis jaagt op bandieten in trailer 'American Siege'

Slaapverwekkende Bruce Willis jaagt op bandieten in trailer 'American Siege'

We willen hopen op iets vernieuwends, maar kunnen het nu waarschijnlijk al raden...

Van A naar B naar C-acteur Bruce Willis heeft weer een nieuwe standaard dertien-in-een-dozijn actiethriller afgerond, getiteld American Siege. Bekijk de trailer en een poster hieronder.


Het verhaal draait om de aangespoelde sheriff Ben Watts (Willis) terwijl hij geheimen bewaakt van de rijke inwoners van een klein stadje in Georgia.

Als er een gijzeling uitbreekt door toedoen van drie bandieten die een prominente arts in de stad ontvoeren, wordt Ben gerekruteerd om de situatie aan te pakken voordat de FBI erbij betrokken raakt.

De burgemeester zet hem onder druk om een ​​aanval op de ontvoerders uit te voeren en elke getuige te elimineren. Wanneer de sheriff echter ontdekt dat hij slechts een pion is als onderdeel van een groter schaakspel, moet hij een bloedig oorlogspad bewandelen om de waarheid achter de duistere geheimen van de stad bloot te leggen.

Weinig kans op iets goeds
De film werd geregisseerd door Edward Drake die eerder met Willis samenwerkte aan het verschrikkelijke(!) Cosmic Sin en Apex.

Maar mocht je in januari écht niets te doen hebben, American Siege komt volgende maand beperkt uit in de theaters en op video-on-demand.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair