Avenger nodig in nieuwe trailer 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Avenger nodig in nieuwe trailer 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

"Het lot van het Multiversum wacht."

Nog een volledige maand en dan draait het volgende hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe in de bioscopen. Dit is uiteraard Doctor Strange in the Multiverse of Madness en deze film lijkt het middelpunt van Phase 4 te zijn aangezien we nu echt het Multiversum gaan verkennen.

De film gaat verder na Spider-Man: No Way Home. In die film deed Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) een aantal spreuken en die hebben heel wat teweeg gebracht in het Multiversum.

Waar we in No Way Home de gevolgen voor het MCU zagen, zien we in het aankomende avontuur de gevolgen voor het bredere multiversum.

Avenger nodig in het Multiverse of Madness
Marvel Entertainment heeft nu een nieuwe tv-trailer online gezet voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness van regisseur Sam Raimi. In de beelden meldt Strange dat hij wel een Avenger zou kunnen gebruiken.

En die Avenger komt er in ieder geval in de vorm van America Chavez van Xochitl Gomez. De kans bestaat namelijk dat zij op den duur een Young Avenger wordt. Uiteraard is er ook Elizabeth Olsen als de Scarlet Witch, maar of zij een Avenger-rol gaat invullen...


Overigens is er nog genoeg Marvel aankomende weken. Midden april gaat de Marvel-film Morbius in de Nederlandse bioscopen in première en iedere woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van de Marvel-serie Moon Knight op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair