'Doctor Strange 2' hint op sinistere slechterik in het MCU

'Doctor Strange 2' hint op sinistere slechterik in het MCU

Benedict Cumberbatch krijgt het zwaar.

Een nieuwe synopsis voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthult de werkelijke schurk van de film.

Marvel Studios brengt met Doctor Strange in the Multiverse of Madness acteur Benedict Cumberbatch terug als tovenaar. Hij beleeft nu een groot avontuur, waarbij hij de gevolgen van zijn acties in Spider-Man: No Way Home onder ogen moet komen. Interdimensionale bedreigingen zijn er ineens overal en dat belooft dus wat voor de film.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-synopsis
Met nog ruwweg een maand te gaan tot de bioscooprelease van de film, is Marvel Studios bezig met het opvoeren van de marketingcampagne. Zo zijn er blikken vrijgegeven op personages als America Chavez en Scarlet Witch en hebben we iets te zien gekregen van MCU's Illuminati.

Maar een ding blijft onduidelijk, namelijk wie de schurk is van de film. Gelukkig is er een nieuwe synopsis die duidelijk maakt dat de vermoedens uit de trailer - namelijk dat Strange zichzelf zou moeten bevechten - kloppen.

Dr. Stephen Strange gebruikt een verboden spreuk die de deur naar het multiversum opent, waaronder een alternatieve versie van zichzelf. Eentje wiens bedreiging voor de mensheid te groot is voor de gecombineerde krachten van Strange, Wong en Wanda Maximoff.

Dat belooft dus wat!

NieuwsFilm

meest populair