Komen de 'Game of Thrones'-makers toch nog met een 'Star Wars'-film?

Komen de 'Game of Thrones'-makers toch nog met een 'Star Wars'-film?

David Benioff heeft antwoord.

Een paar jaar geleden werden showrunners David Benioff en D.B. Weiss van Game of Thrones door Lucasfilm aangetrokken om een Star Wars-trilogie te maken. Maar ze besloten dat project te verlaten, in ruil voor een project voor Netflix.

In 2018 hoorden we dat Benioff en Weiss voor Lucasfilm en Disney aan de slag zouden gaan. Maar ze verlieten die deal om voor een lucratiever contract te kiezen van Netflix. De vraag waar fans mee zitten, is of ze alsnog ooit terug zouden kunnen keren.

Star Wars maken
Tijdens een nieuw interview vertelde D.B. Weiss: "Op dit moment ben ik echt enorm opgewonden dat Metal Lords uitkomt. En dan is er nog The Three-Body Problem waar we aan werken. Aan die twee projecten ben ik schat ik 150 procent van mijn aandacht kwijt."

De vraag is natuurlijk of dat gaat veranderen, waar hij op antwoordde: "Ik wil de verwachtingen op mijn mentale capaciteit graag temperen."

The Old Republic
De Star Wars-trilogie van de twee zou zich afgespeeld hebben in het Old Republic-tijdperk. Lucasfilm besloot later de focus te verleggen naar het High Republic-tijdperk.

Toentertijd werd gespeculeerd dat de twee vertrokken omdat er sprake was van creatieve meningsverschillen. Fans waren er ook van overtuigd dat het te maken had met de negatieve ontvangst van de finale van Game of Thrones.

NieuwsFilm

meest populair