Zorgt schandalig gedrag van 'The Flash'-acteur voor het einde van zijn carrière?

Zorgt schandalig gedrag van 'The Flash'-acteur voor het einde van zijn carrière?

Ezra Miller komt wéér negatief in het nieuws.

Twee dagen geleden kwam er nog een artikel langs over Ezra Miller. De acteur, voornamelijk bekend van The Flash in het DCEU, werd namelijk wederom gearresteerd, maar nu blijkt dat hij enkele tijd geleden ook al een confrontatie had met de politie.

De 29-jarige acteur werd namelijk afgelopen gearresteerd toen hij een woede-uitbarsting had in een bar in Hawaï. Hier reageerde Miller agressief naar andere aanwezigen. Aangezien dit uit de hand liep, werd hij meegenomen naar het politiebureau voor wanordelijk gedrag en intimidatie, maar lang hoefde hij niet te blijven. Miller mocht, nadat hij de borgtocht van 500 dollar had betaald, weer gaan. Toch blijkt de acteur al eerder in Hawaï problemen gehad te hebben.

Video
Net na het nieuws van zijn arrestatie, is namelijk weer een niet al te beste video van de acteur opgedoken. Enkele weken geleden, eveneens in Hawaï, probeerde Miller een bar in te komen maar wordt geweigerd. De acteur was net een ander etablissement uitgegooid, waar hij ook lastig deed, waardoor hij niet de bar ingelaten werd.

Blijkbaar had de acteur hier moeite mee, want hij probeert het toch, waardoor een stafmedewerker hem moet terugduwen. Uiteindelijk werd zelfs de politie gebeld. De beelden werden als eerste gedeeld door TMZ en zijn hieronder te zien. Maar het gaat nog verder.



Problemen
Miller heeft zelfs een straatverbod/contactverbod gekregen, dat werd aangevraagd door het koppel waar de acteur verbleef in Hawaï. Nadat hij terugkwam van het politiebureau, heeft Miller het koppel bedreigd en bestolen. Zo zou hij gezegd hebben tegen de man en zijn echtgenoot: "I will bury you and your sh*t wife!" toen hij ervandoor ging met o.a. hun portemonnees en passpoorten.

Het is niet de eerste keer dat Miller in de problemen komt te zitten. In 2020 haalde de acteur ook nog op controversiële wijze het nieuws, toen hij een opdringerige fan besloot 'te wurgen'.

Carrière
Miller brak door met films als The Perks of Being a Wallflower en We Need to Talk About Kevin, en wist hierna belangrijke rollen te bemachtigen in wereldberoemde en geliefde franchises en zal binnenkort te zien zijn in de nieuwe Fantastic Beasts-film.

Toch is het nu oppassen geblazen voor de acteur. Het is namelijk niet de eerste keer dat Miller over de rooie is gegaan, en de vraag is of studio's door willen gaan met een acteur die keer op keer voor problemen zorgt...

NieuwsFilm

meest populair