'Godzilla vs. Kong'-vervolg krijgt een veelbelovende werktitel

'Godzilla vs. Kong'-vervolg krijgt een veelbelovende werktitel

Godzilla vs. Kong 2 gaat mogelijk Son of Kong heten.

In 2014 werd voor het eerst in vijftien jaar een nieuwe Amerikaanse film over Godzilla gelanceerd. Die was een succes en leidde tot het begin van het MonsterVerse, een franchise die draait om gigantische titanen die het tegen elkaar opnemen, aangevoerd door Godzilla en King Kong.

In 2021 kregen fans de ultieme Kajiu-strijd waar ze al jaren om vragen: Godzilla vs Kong. Daarin strijden de twee om dominantie, terwijl wetenschappers manieren zoeken om hen juist ervan te weerhouden elkaar te doden. Aan het einde is Kong de alfa van de Holle Aarde en blijft Godzilla op het aardoppervlak als koning van alle monsters.

Een vervolg
Omdat er geen teaser zat aan het einde van de film en het verhaal netjes afgerond was, was het onduidelijk of er nog een vervolg zou komen in het MonsterVerse.

Eerder deze week bleek uit een bericht van Production Weekly dat dit er toch zou komen. Vandaag blijkt de werktitel Son of Kong te zijn. Het verhaal gaat dat Adam Wingard terugkeert om ook deze film te regisseren.

Het vermoeden van fans is dat Son of Kong zich afspeelt in de holle Aarde. Het zou mogelijk kunnen zijn dat we hen samen zien samenwerken daar, en dat we een heel nieuwe titaan zien die bestreden moet worden in het nog grotendeels onbekende gebied. Regisseur Wingard hintte er in elk geval als eens naar dat nog veel van de holle Aarde onbekend is.



NieuwsFilm

meest populair