'Star Wars' komt snel met live-action serie in een heel nieuw tijdperk

'Star Wars' komt snel met live-action serie in een heel nieuw tijdperk

The High Republic is de nieuwe focus.

Een tijd geleden waren er plotseling geruchten over een mysterieus Star Wars-project, dat als Stranger Things in de ruimte omschreven werd. Vandaag blijkt dat het geheimzinnige project een serie wordt op Disney+ én dat men al behoorlijk ver is met het ontwikkelen ervan.

Vorige maand hoorden we dat er een mysterieus Star Wars-project voor Disney+ in de maak was onder de titel Grammar Rodeo. Bespin Bulletin meldt nu dat het idee is dat de Star Wars-serie in de loop van juni begint met de opnames, die tot december moeten duren.

Star Wars-serie
De Star Wars-serie wordt er volgens de verhalen een die mede geregisseerd wordt door Spider-Man: No Way Home-regisseur Jon Watts. Intussen is Jon Favreau de producent.

De serie wordt omschreven als Stranger Things in de ruimte en speelt zich volgens Bespin Bulletin af tijdens het High Republic-tijdperk. Dat is een tijdperk dat tot nu toe vooral in boeken en comics ontwikkeld wordt. De preproductie zou verder in Culver City, California, begonnen zijn.

Momenteel zouden dan ook de sets opgebouwd worden en castleden gezocht worden. De serie zou volgende maand officieel aangekondigd worden tijdens May the Fourth.

Ook horen we nog dat de nieuwe Star Wars-serie een werktitel heeft die verwijst naar een aflevering van The Simpsons, waarin Bart en zijn vrienden hun ouders weten te misleiden en hen zover krijgen hen naar een National Grammar Rodeo te laten gaan. De verwachting is dan ook dat de serie zich focust op een jonge cast.

NieuwsFilm

meest populair