Disney+ voegt deze 11 films nieuw toe in april

Disney+ voegt deze 11 films nieuw toe in april

Check hier onze maandelijkse preview.

Elke maand zetten we op een rij welke films nieuw toegevoegd worden aan de grootste streamingdiensten. Vandaag is Disney+ aan de beurt. Laten we er meteen in duiken!

Better Nate Than Ever (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Federle | Cast: Lisa Kudrow, Rueby Wood, Joshua Bassett, Norbert Leo Butz | Releasedatum: 1 april
De 13-jarige Nate heeft grote Broadway-dromen. Maar als hij niet in het schooltoneelstuk wordt gecast, gaan hij en zijn beste vriendin Libby stiekem naar New York, daar wordt hij onverwacht herenigd met zijn gewaande tante Heidi. Nate en Libby moeten bewijzen dat de grootste avonturen van het leven zo groot zijn als je grootste dromen.

Bohemian Rhapsody (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bryan Singer | Cast: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy | Releasedatum: 1 april
Bohemian Rhapsody viert de band Queen, hun muziek en buitengewone zanger Freddie Mercury. Hij wist stereotyperingen aan de kant te schuiven en een van de meest geliefde entertainers van de wereld te worden. We zien de stormachtige opkomst van de band, de teloorgang en het immense succes dat de band wachtte toen het zijn legendarische optreden tijdens Live Aid speelde.

Sex Appeal (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Talia Osteen | Cast: Mika Abdalla, Jake Short, Fortune Feimster, Margaret Cho | Releasedatum: 8 april
Avery Hansen-White doet geen dingen waar ze niet goed in is. Dus wanneer haar langeafstandsvriend hint dat ze hun relatie naar een hoger niveau zouden moeten tillen, probeert ze haar seksualiteit onder de knie te krijgen en neemt ze haar oudste vriend, Larson, in dienst als proefpersoon.

High anxiety (1977)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mel Brooks | Cast: Mel Brooks, Madeline Kahn, Cloris Leachman, Harvey Korman | Releasedatum: 8 april
Dr. Richard Thorndyke arriveert op het psychoneurotic Institute voor erg,.. Erg,.. ERG.. zenuwachtige mensen! Mensen die te nerveus zijn om nieuwe dingen te ontdekken die zich rondom hen afspelen. Wanneer Dr. Thorndyke erbij gelapt wordt voor moord wordt hij geconfronteerd met zijn eigen psychiatrische conditie, "high anxiety". Toch moet hij proberen zijn naam te zuiveren. Een eerbetoon aan de films van Alfred Hitchcock.

Flamin' Hot (2022)
Regie: Eva Longoria Parker | Cast: Tony Shalhoub, Dennis Haysbert, Matt Walsh, Lora Martinez | Releasedatum: 13 april
De film vertelt het verhaal over Richard Montanez, de conciërge van Frito Lay. Hij heeft zijn Mexicaans- Amerikaanse roots gebruikt om Flamin' Hot Cheetos te veranderen in een iconische snack die de voedingsindustrie ontwrichtte en een wereldwijd popcultuurfenomeen werd.

Love in a Bottle (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paula van der Oest | Cast: Hannah Hoekstra, James Floyd | Releasedatum: 15 april
Liefde op het eerste gezicht bestaat. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky (Hannah Hoekstra) en Miles (James Krishna Floyd), ook al hebben ze elkaar slechts vluchtig op het vliegveld gezien. Allebei haastig onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van Covid is. En zo zit Miles in Londen en Lucky in Amsterdam. Beiden opgesloten in hun eigen huis, ver weg van elkaar. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Hier begint hun liefdesgeschiedenis. Maar zou de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen?

The Biggest Little Farm: The Return (2022)
| Releasedatum: 22 april
Volgt boeren die hun land in een werkende boerderij veranderen.

Explorer: The Last Tepui (2022)
Regie: Renan Ozturk, Drew Pulley, Taylor Freesolo Rees | Cast: Alex Honnold, Mark Synnott | Releasedatum: 22 april
De Disney+ Earth Day-special "Explorer: The Last Tepui", van National Geographic, volgt elite-klimmer Alex Honnold ("Free Solo") en een klimteam van wereldklasse onder leiding van National Geographic Explorer en klimmer Mark Synnott. Ze gaan op een slopende missie diep in de Amazone-jungle terwijl ze een eerste beklimming van een steile klif van 1000 voet proberen. Hun doel is om de legendarische bioloog en National Geographic Explorer Bruce Means naar de top van een enorm "eiland in de lucht" te brengen dat bekend staat als een tepui. moet eerst kilometers verraderlijk oerwoudgebied trekken om Dr. Means te helpen zijn levenswerk te voltooien en de klifwand af te speuren naar onontdekte diersoorten.

Polar Bear (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alastair Fothergill, Jeff Wilson | Cast: Catherine Keener | Releasedatum: 22 april
De jonge Heriberto geeft twee voormalige klasgenoten, Flor en Trujillo, een lift naar een schoolreünie aan de andere kant van de stad. Hij probeert met hen het contact te hernieuwen, maar de twee gaan verder met waar ze op school tegen hem geëindigd zijn: met hem te pesten. Heriberto is echter niet meer een persoon die alles gelaten ondergaat en heeft de verrassing van hun leven voor hen.

D. Wade Life Unexpected (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bob Metelus | Releasedatum: 22 april
Van zijn kinderjaren tot pensioen zie je het leven van een all-star basketballer. Door ups en downs laat het je weten dat het leven meer is dan basketbal en licht.




Ford v Ferrari (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Mangold | Cast: Roberta Sparta, Caitriona Balfe, Christian Bale, Matt Damon | Releasedatum: 29 april
Academy Award-winnaars Matt Damon en Christian Bale in Le Mans '66, gebaseerd op het merkwaardige waargebeurde verhaal van Ford tegen Ferarri. De visionaire Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby (Damon) en de onverschrokken Britse coureur Ken Miles (Bale) gaan samen het gevecht aan tegen een bedrijfsfusie, de wetten van de natuur en hun eigen persoonlijke demonen om een revolutionaire raceauto voor de Ford Motor Company te bouwen en het op te nemen tegen de dominante raceauto's van Enzo Ferrari in op de '24 uur van Le Mans' in Frankrijk in 1966.

NieuwsFilm

meest populair