'Doctor Strange'-foto's onthullen America Chavez en de Scarlet Witch

'Doctor Strange'-foto's onthullen America Chavez en de Scarlet Witch

Kijk hier naar de look van de twee machtige dames.

Nog zes weken te gaan en dan kan je Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de bioscoop zien. Hoewel de release er in rap tempo aan zit te komen, weten we nog maar opvallend weinig over de film en hebben we bijzonder weinig gezien van het complete ensemble.

Gelukkig kwam Marvel Studios de afgelopen tijd met wat kleine onthullingen en lijkt dat nog wel even door te gaan. Vandaag zijn er twee nieuwe foto's vrijgegeven van Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-foto's
De foto's van Doctor Strange in the Multiverse of Madness bieden een blik op de twee vrouwelijke hoofdpersonages van de film: America Chavez (Xochitl Gomez) en Scarlet Witch (Elizabeth Olsen).

Er is nog niet zo heel veel bekend over hun rol in de film, al weten we dat America het vermogen heeft om naar andere realiteiten te reizen en dat Doctor Strange daar met groot genoegen gebruik van gaat maken bij zijn pogingen de multiversum-problemen op te lossen.

Bovendien kan de Scarlet Witch hem ook helpen dankzij haar nieuwe kennis van het Darkhold (dat ze verkreeg in de serie WandaVision). Check hieronder de twee nieuwe foto's!


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair