Marvel Studios zou niet blij zijn met serie op Disney+

Marvel Studios zou niet blij zijn met serie op Disney+

Weinig vertrouwen She-Hulk?

Aankomende woensdag start op Disney+ de duistere Marvel-Serie Moon Knight. Daarna is het op de streamingdienst tijd voor Ms. Marvel en vervolgens is er het debuut van She-Hulk. Die serie is al opgenomen, maar nu is er het gerucht dat Marvel Studios ontevreden is over het eindresultaat.

De serie heeft Tatiana Maslany in de hoofdrol en nu meldt scooper Jeff Sneider tijdens The Hot Mic With Jeff and John dat "de She-Hulk-serie er niet erg goed voorstaat".

Volgens de reporter zouden er veel zaken niet goed zijn gegaan achter de schermen. Hij zou het bericht van meerdere bronnen hebben vernomen. Veel mensen achter de schermen zouden weinig vertrouwen in het project hebben.

De Marvel-series op Disney+
Duidelijk is wel dat Marvel Studios flink loopt te sleutelen aan de releaseplannen van de Marvel-series op Disney+. Zo had Ms. Marvel eigenlijk al in 2021 moeten verschijnen en Secret Invasion lijkt flink te zijn verschoven.

Uiteraard kan dit ook gewoon komen door de opgelopen vertraging tijdens de coronacrisi. Dit bericht moet waarschijnlijk met een korreltje zout genomen worden.

Wat zeg jij? Heb jij vertrouwen in dit volgende hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe of zet jij ook vraagtekens bij She-Hulk?

NieuwsFilm

meest populair